JocuriArena.com » Alte Simulatoare » Scania Truck Simulator » Curand un nou update pentru Scania Truck Driving Simulator
Logare Inregistrare

Curand un nou update pentru Scania Truck Driving Simulator... 3 Autor: admin19-07-2012, 19:35

Curand un nou update pentru Scania Truck Driving Simulator

 

Pe blogul oficial de la SCS Software ne anunta cu un nou update ce va aparea in curand pentru simulatorul de camioane Scania Truck Driving Simulator. Din pacate, acesta va fi un update mic ce va contine 2 challeng-uri pentru categoria ,,Conducere periculoasa". Se zvoneste si o extindere a hartii pentru categoria ,,Conducere libera" in urmatoarele update-uri planificate pe viitor. 

Curand un nou update pentru Scania Truck Driving Simulator
 
Deasemenea inca o stire noua, se va organiza un mic concurs in care se ofera 3 coduri de activare (seriale) pentru mult asteptatul simulator Euro Truck Simulator 2 ( in ziua in care se va lansa jocul) pentru jucatorii cu cele mai bune 3 rezultate adunate intr-o noua provocare a jocului anuntata de ai curand. Deci, asigurati-va ca aveti jocul activat si inregistrat pentru a va putea uploada rezultatele pe site-ul Leaderboard si imbunatatiti-va skill-urile pana la anuntarea noii provocari.

 


Recomanda si tu la altii

Comentarii

lupu-singuratic (19 July 2012 20:37)
Grupa: Members

3 coduri pentru ce pentru a frunctiona ets2? sau ce? ets2 o sa mearga doar cu coduri ? ni sa mai fie cu serial cum erau toate jocurile? poate isi bat joc de noi aistea de la scs si vor decat sa mai rada si ei umpic! na-ti vazut cum se comporta la inregistrarile camioanelor?o tin doar in gluma ! oricum cei care au scania dupa net au un serial care nu merge si la celelalte versiuni decat la v1.0 merge! ets2 tot cu serial o sa fie altfel no sa aiba prea mult succes! multumim pentru informatie!

admin (19 July 2012 20:41)
Grupa: Administrators

Cand am zis 3 coduri de activare, ma refeream la 3 seriale pentru joc.


--------------------

lupu-singuratic (19 July 2012 20:42)
Grupa: Members

aaa pai nu mi-am dat seama!

Information
Would you like to leave your comment? Please Login to your account to leave comments. Don't have an account? You can create a free account now.
^ Back to Top ^